4

Sikker hjemtransport af dine trofæer

Diana Konservering samarbejder med et meget erfarent speditionsfirma i Sydafrika (Badger Cargo), som besidder al den ekspertise, som kræves for at sikre en problemfri eksport. Den sydafrikanske speditør afhenter den færdigpakkede trofækasse på vores lokalitet og transportere den til Johannesborg til deres lager.

 

Tilbud på fragt

Så snart trofækassen er afhentet hos os, kontakter vi dig herom, så du kan sætte gang i indhentning af tilbud fra danske trofæspeditører. Det er vigtigt, at bruge en speditør, der er vant til at håndtere monterede jagttrofæer fra Sydafrika. Der er mange krav til dokumenter og andre formalia, som skal overholdes, hvis trofæerne skal sikkert hjem.

Hos Diana Konservering anbefaler vi vores kunder at kontakte alle tre nedenstående danske trofæspeditører for indhentning af tilbud.

 

Valg af dansk trofæspeditør

Når du kontakter de danske trofæspeditører for indhentning af tilbud, skal du oplyse at der er en trofækasse fra Diana Konservering i Sydafrika i dit navn, som du gerne vil have fragtet hjem til din privat-adresse. For at de danske speditører kan lave et tilbud på hjemtransporten skal de kontakte den sydafrikanske speditør (Badger Cargo) som kan udlevere alle specifikationer om trofækassen. Så snart du har besluttet dig for hvilket dansk speditionsfirma du ønsker at benytte, igangsætter du transporten hos dem.

 

Vores anbefaling til fragten

Ved hjemsendelse af færdigmonterede trofæer fra Diana Konservering, kan vi kun anbefale forsendelse med lufttransport (fragt med fly). Lufttransport er langt den hurtigste og sikreste måde at få værdifulde trofæer hjem på. Ved søtransport (fragt med skib) er der væsentligt længere leveringstid og en markant større risiko for transportskader.

 

Betaling for hjemtransport

Betaling for hjemtransport af din trofækasse foregår direkte mellem dig og den danske speditør.

 

Kontaktoplysninger på danske trofæ-speditører

Global Trophy Logistics

 Kontaktperson  Telefon  E-mail
 Carl Hjort  +45 40513980  carl@gtltrophy.com
 Jesper Kyhn  +45 40513941  jesper@gtltrophy.com

 

Labrador Cargo

 Kontaktperson  Telefon  E-mail
 Marlene D. Jürgensen  +45 51952517  mj@labradorcargo.dk

 

NTG Trophy

 Kontaktperson  Telefon  E-mail
 Bob Karlsen  +45 76340916  bka@ntgglobal.com


 

Kontaktoplysninger på sydafrikansk speditør

De danske trofæspeditører som skal give dig tilbud på transporten fra Sydafrika, kan indhente alle oplysninger om trofækassen hos den sydafrikanske speditør.

Badger Cargo, Pieter Erasmus, Tlf.: +27 103125379, pieter@badgercargo.co.za

hjemtransport